Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Tuesday, June 23, 2009

Miss and Missing.....

Diam tak diam, dah hampir 7 bulan aku berkhidmat kat Watertech Resources Sdn Bhd nie..xtaula nak kata happy ke x, tapi aku bersyukur sebab lepas jer aku abis belajar, aku terus dapat kerja. xperlu menganggur.walaupun ni bukan bidang aku, tapi aku dah makin serasi dengan kerja-kerja mcm nie..town planning ttp dalam hati..maybe one day, aku akan ke bidang tu balik. yang xpastinya, BILA...sabar je la..ramai kawan-kawan aku bagi pendapat suh stay kat company nie..katanya, kalau kerja planning, xdapat gaji banyak mcm ni..hurm..betul jugak la kata kawan-kawan aku tu..tapi hati aku sendiri yg xheppy..huhu..xperla..DIA lebih tau mana yang lebih elok utk aku..aku ikut jerla..kita ni kan cuma 'pelakon' di atas pentas dunia nie..skrip suma dah diatur sejak kita belum lahir lagi..so, kita berserah jela...

Dah hampir 7 bulan jugak la aku tinggalkan uitm..tinggalkan shah alam..n tinggalkan rumah sewa aku di sek 7..apa khabarla agak2 nya kenalan-kenalan aku kat sana..dengar cerita, Mas Aini dengan Aloyah dah berbadan dua..he..rezeki tuhan..yang lain-lain tu xtau la..secara jujurnya, aku rindukan diorang semua..walaupun diorang xberapa rapat dengan aku, tapi kadang-kadang, telatah diorang watkan aku tergelak sorang2 sampai la saat ni..hurm...budak rumah aku pun okay2 jer..cuma bulan 3 aitu ja, si akram masud wad sebab denggi..he..xserik2 budak2 nie..si akram ni jenis rajin mengemas rumah. tapi dia lak yg jadi mangsa denggi..rumah tu dulu penah kena saman sb jadi pusat pembiakkan jentik2..hehe..kenangan semua tu..Mat kelate pun mcm tengah angau bercinta skang..he..nanti aku pi shah alam, kita jumpa n hang out sama2..tupun kalau korang xkuar dating la..huhu..

2 comments:

WSFFM said...

zack..ape cite kwn??dah 7bln keje n dats mean dah 7bln gak kite sume terpisah dr uitm...rindu nye uitm,studio..huh.rindu nk stay up mlm2 kat studio..lepak2 ngan bdk2 umah..mis dat so much.dgn bdk2 len ade gak jmpe time konvo tp ngan ko xtau ble plak nk jmpe..time kawen??klu ko jemput aku n kwn2.huhu..td bru borak2 ngan kruzi.dia ckp rindu sume bdk2 klas..huhu..when the time has gone..dont let memories goes too..

RieDer said...

er...WSFFM?sape ni ek?huhu...tpi aku tau yang ang ni salah sorang dari budak TRP..cuma aku xtau sapa...try gak nak masuk blog ang, tpi mcm xleh jer...