Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Wednesday, April 22, 2009

aku dan 22 april..

22 april kembali lagi...,masih mcm dulu..masih macam tahun-tahun sebelum ni, xda apa keistimewaan..xda ap yg serinya dengan 22 april ni..ada apa dengan 22 april?hurm..sebenarnya, 22 april ni besday aku..hik..hik..tapi tu la..mcm biasa jer aku rasa..xda apa yg lainnya dengan hari2 lain.hurm...yg kat luar tu mesti best je kan bila time besday?apa yg korang dpt masa besday ni?aku xder idea la nak hadiahkan diri aku ni aper..korang ada idea x?jgn korang cadangkan yg bukan2 lak..huhu..tkut x mampu teman nk bayornyer nanti..
kepada teman2 aku yg sambut besday semalam (2104), iaitu Ady Said dari sabah dan juga Rohaidah (makwe jitegha blogger), selamat ulang tahun kelahiran..semoga hidup anda semua sentiasa dilindungi olehNya dan dimurahkan rezeki..Amin..

4 comments:

miss.purple.r0ses said...

aloh2..
HEPI BELATED BEDAY okeyh~
umo bape dah ni yer??
nak adiah??ermm..beli sendiri lah..
hehehe~
*moga panjang umor~
*murah rezeki
*dipercepatkan jodoh =P
*dan lain2 yer.. =)

Lieya said...

Ala alaa... awat tak celebrate sendiri jerkkk.. Newayyy HAPPY BELATED BIRTHDAYYY...!!!!
Semoga....
--> panjang umo
--> murah rezki
--> diberkati
--> sihat tubuh badan
--> dipermudahkan segala urusan
--> dah ade calon p pinang cepat2...

RieDer said...

he..terima kasih miss purple dan lieya..to miss purple, umur syer dah 25 tahun..dah tua..huwaaa!!!!

miss.purple.r0ses said...

oooo...25??
kawen jgn lupa jemput yer..
hak2