Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Thursday, April 30, 2009

Aku dan ?????

Dah lama aku xupdate blog..bukan aper..xder menda sgt nak diceritakan..ni pun sb aku keboringan..yela, esk kan cuti pekerja..(1 mei), kpd pekerja yg mcm aku ni, selamat bercuti la esk..tapi ari sabtu ni aku kena masuk opis balik...huwaaa!!!!xpela..dok umah pun bowink gak.
Dalam minggu ni jugak, aku dah ada lesen kereta..aku xberminat sangat dgn kereta ni..tapi kerja aku mendesak aku untuk mendapatkan lesen keta..senang nak bawak kereta company nanti..igt nak minta driver jer..tapi mcm melampau lak..hoho..terpaksa la aku amik lesen. walaupun aku dah ada lesen kereta, aku ttp pi keja dgn motor gak..lebih selesa skit dgn motor..berangin jer rasa..kalau hujan, basah satu badan.tu yg best tu..orang yg selalu berkereta tu xrasa mcm yg org bermotorsikal rasa.kan?mujurla aku lulus lesen keta dengan sekali amik. kesian jugak aku tgk org2 yg amik lesen keta dgn aku, tapi xlulus..menangis2 ha..punyala frust..xpela..adala hikmahnya tu..kan?

2 comments:

miss.purple.r0ses said...

eh baru nak wat lesen keta?
lambatnye..
hehehe

RieDer said...

hahaha..tu la..awk pun ckp mcm yg kekawan syer ckp..syer amik lesen motor tahun 2000..9 tahun kemudian, baru amik lesen keta..kejap ja rasa masa berlalu..huhu