Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Thursday, April 9, 2009

U are BACK..!!!


Finally, my black has arrived...hurm..rindunya nak merempit dgn motor nie..semua dah baru dalam enjin..secara xlangsungnya, aku dah mampu save minyak motor n minyak 2T. motor aku sebelum ni bukan motor standard..ni dah standard dah..kalau speed test dgn kriss pakcik sebelah rumah aku ni, mau aku yg kena tinggal...huhu..xpala..aku bukan nak merempit pun..aku nak jadi warganegara malaysia yang baik..hah..sebut pasal malaysia ni, aku nak amik kesempatan ni utk ucpkan TAHNIAH ke atas kabinet kerajaan Malaysia yang baru..harap2, menteri-menteri semua tu amanah dan x mempermainkan perasaan rakyat kebanyakkan mcm aku ni hendahknya...Tahniah sekali lagi.

2 comments:

latio_sp said...

bkn motor tu color merah ke.np pgl black?

RieDer said...

depan jer merah..belakang warna hitam..tayar dia pun hitam..huhu..