Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Sunday, November 9, 2008

V.I.V.A Part 1

Viva..apa itu viva..?huhu..aku pun xberapa pasti viva tu dtg dari mana perkataan dia.tpi yang aku faham, viva tu mcm presentation atau boleh dikatakan sebagai temuduga. herm..sekarang ni, budak planning tengah 'ketaq kepala' dok pikir pasal viva. termasuk la aku. arini jer, lebih kurang 25 org rakan2 seperjuangan aku yg viva. aku?aku esk..111108.aku pun ketaq kepala gak nie. tadi aku pi la fspu tu. saja nak jenguk kekawan yg viva.sepanjang aku dok situ, muka kawan2 aku sumanya ketat jer.serius bebenor..serio teman nak bergurau senda (Bahasa Perak..ekeke). tpi, muka ketat tu masa sebelum viva la. lepas ja keluar dari bilik viva, muka masing2 mcm dikurniakan Nur. bercahaya..senyum memanjang..tu tandanya dah lulus tesis la tu..Tahniah la kepada kawan-kawan aku tu. mknanya, diorang ada masa lebih kurang 7 hari saja lagi untuk bergelar PELAJAR. lepas ni, mungkin akan bergelar Pegawai Perancang..xpun bergelar penganggur..(minta dijauhkan la status yg satu ni).

Sebenarnya, aku tgah risau pasai viva ni. tpi aku pun xtau nak buat aper2 dah..dah print tesis utnuk salinan diri sendiri, dah hafal kepentingan kajian, kaedah kajian dan findings..hurm..apa lagi ek nak wat..tawakal je la.semoga, dipermudahkan segala urusan aku esk..amin yarabbal alamin..

4 comments:

Tirana said...

Good luck..mudah-mudahan berjaya dalam viva esok..do your best, ok.

aKula said...

Woooo... viva the viva.... good luckk.. ops arinikan...Hehehe all the best... Haaaa ape sudah jadi???

Maza's said...

hahahahahahah dok hafal apadia lagi... lawan badminton la baru kena.....hahahaha

Rieder said...

jomla amir lawan badminton..gua xder hal punyer,,,ekekekeke