Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Wednesday, November 26, 2008

Coretan Terakhir..??

Hurm..coretan terakhir..mungkin..sb aku dah nak balik ker perlis..kat sana, aku xder kemudahan internet ni..kalau nak, kena pegi cc..huhu..xpela..lagipun, aku tulis ni pun sebab aku dapat respon dari post aku yg sebelum ni (farewell..). xsangka, penulisan aku kali ni dah watkan seseorang tersinggung..bagi aku, dia xperlu nak rasa tersinggung kalau dia anggap aku sebagai kawan baik dia..kenapa perlu dipertikaikan semua nie?walaumcmanapun, aku tetap nak MINTA MAAF kalau apa yg aku tulis watkan sesetengah pihak tersinggung..tu cuma coretan aku..coretan dari sekeping hati yang SEPI..

Betul la org ckp, KAWAN xkan selamanya jadi KAWAN..dan LAWAN xkan selamanya jadi LAWAN. benda ni terpulang pada diri kita untuk menilai erti sebuah persahabatn..erti sebuah keakraban..herm..aku mmg rasa bersalah pada somebody..aku xkan mention nama dia kat sini..aku xmau keruhkan lagi hubungan yg baru je keruh semalam..xpela..lagipun, lepas ni, kita akan bawak haluan masing-masing..mungkin akan jumpa balik sebagai rakan sekerja, or mungkin sebagai pesaing..semua tu, kita xkan tau dan semuanya juga dah tertulis dalam suratan.pesan aku pada kawan-kawan..TABAHKAN HATI, PASTI MIMPI AKAN DIKECAPI..selamat tinggal...

3 comments:

Umie said...

wahh...dah abih blajo!!! gud luck utk pencarian kerja ye!!!

tengkiu menyinggah blog!!!

Ct said...

wei..ayat cm nk meninggal dunia je dah..padahal nk blik kg..bikin ana sedih je..huhuuhuh

CruX said...

manala tau..kot2 meninggal di sana...