Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Tuesday, October 28, 2008

Siapa AKU..?

aku baru balik dari amik exam ni..rasa lapang sgt..lapang selapang kawasan lapang..hehe..mana xnya, sebelum ni pulun wat tesis, lepas wat tesis pulun stadi utk paper arini (291008). so, arini aku nak santai jer..dalam dok santai2 ni, aku terpikir lak, sapa AKU sebenarnya..so, aku pun try la cari benda-benda yang leh jadi rujukan.lastly, aku dapat ni dari kajian dr. fadhilah kamsah..dia buat kenali diri berdasarkan bulan kelahiran..thanks to ctikus comel..dia yg suggest aku wat benda ni berdasarkan pandangan pakar..barula x bias..hehe..lets check it out!!

* Sangat aktif dan dinamik.
* Cepat bertindak membuat keputusan tetapi cepat menyesal.
* Sangat menarik dan pandai menjaga diri.
* Punya daya mental yang sangat kuat.
* Suka diberi perhatian.
* Sangat diplomatik (pandai memujuk ).
* Berkawan dan pandai menyelesaikan masalah orang.
* Sangat berani dan tiada perasaan takut.
* Suka perkara yang mencabar, pengasih, penyayang, sopan santun dan pemurah.
* Emosi cepat terusik.
* Cuba kawal perasaan.
* Kecenderungan bersifat pendendam.
* Agresif dan kelam kabut dalam membuat keputusan.
* Kuat daya ingatan.
* Gerak hati yang sangat kuat.
* Pandai mendorong diri sendiri dan memotivasikan orang lain.
* Berpenyakit disekitar kepala dan dada.
* Sangat cemburu dan terlalu cemburu

ni je ker??ke ada lagi..?aku pun xtau..huhu.lgpun, benda ni bukan nak ckp yg aku ni bagus ke ap..tpi aku cuba utk jadi ORANG..cuba untuk jadi kawan dalam erti kata KAWAN yang sebenar..kepada kawan-kawan aku, aku minta maaf sekiranya penah wat salah silap sepanjang kita kenal. untuk budak TRP, maafkan aku kalau penah menguris perasaan korang semua sepanjang 2 tahun kita bersama. bermula dgn projek Mixed Development di Alor Gajah, Melaka (2007), RSN Pahang (2007), RTD Kuala Lipis, Pahang (2008) dan TESIS (2008). MAAFkan aku..kalau korang ada wat aku kecik ati, ketahuilah sesungguhnya, aku dah pun maafkan korang semua.





1 comment:

Ct said...

sensitip..sensitip..sentitip..;/